Deprecated: Function eregi() is deprecated in /public/sites/www.freedomhealing.nl/cmsimple/cms.php on line 41

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /public/sites/www.freedomhealing.nl/cmsimple/functions.php on line 11
Freedom Healing - praktisch
Homepage
Printvriendelijk††|† Nederlands††|††English††|††Deutsch††
webshop††|††winkelwagen

praktisch

praktisch

Op deze pagina hebben we een aantal praktische zaken voor u op een rijtje gezet.

Openingstijden
Freedom Healing is op werkdagen geopend van 10 tot 18 uur. U kunt er uitsluitend terecht op afspraak. De praktijk is het best telefonisch bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdagavond van 19 tot 20 uur en op vrijdagochtend van 9 tot 10.30 uur. Op andere tijdstippen is Omar de Boer mogelijk niet bereikbaar, omdat hij in sessie is. U kunt dan met een collega spreken.

Afspraken
Bij individuele begeleiding worden nieuwe afspraken aan het eind van de sessie gemaakt. Bij verhindering dient een afspraak minimaal 48 uur van te voren afgezegd te worden, anders wordt de sessie in rekening gebracht.

Privacy
Wie bij freedom Healing in behandeling is, kan verzekerd zijn van strikte geheimhouding. Alle gegevens worden met uiterste zorg behandeld en niet beschikbaar gesteld aan derden. Mocht overleg met derden noodzakelijk blijken, dan worden hierover vooraf afspraken gemaakt met de cliŽnt.

Kosten
Consulten worden bij voorkeur ŗ contant betaald. Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden een deel van de therapiekosten.